Loading

VAN CATERING NAAR FACILITAIRE HORECA

De huidige coronacrisis heeft verregaande gevolgen voor de cateringbranche én voor opdrachtgevers met bedrijfscateringcontracten. Nu we langzaam naar een nieuwe openstelling gaan van kantoren, scholen en openbare ruimtes, staan we voor een spannende ontdekkingsreis. Hoe zien de voorspellingen van nu er straks uit in de praktijk?

In de FM Workingpaper staat het thema centraal “Van catering naar facilitaire horeca”. Hoe beïnvloeden de huidige economische en maatschappelijke ontwikkelingen de wereld van de contractcatering? En welke overwegingen moeten we maken met elkaar? Meer weten? Lees er meer over in de FM Workingpaper via bijgaande link. 

#samensterkFM

Innovatie rondom business-vraagstukken

Wij zijn een innovatieplatform voor dienstverlening. We verbinden bedrijven rondom vraagstukken met ervaringsdeskundigen en experts om denkkracht los te maken. Op die manier creëren we serieuze oplossingen voor serieuze vraagstukken die de organisaties en sectoren in het hart van hun business raken. Heb jij ideeën, aanvullingen, wil je meedenken over oplossingen voor deze challenges? Meld je dan aan en wij verwelkomen je gegarandeerd met veel enthousiasme!

Op 4 februari gaan we de hele dag aan de slag met deze challenges. We doen een aftrap op 2 februari van 16.00 -18.00 uur

Aanmelden kan via de onderstaande button. 

Kun je niet deelnemen, maar wil je wel lid worden van de community of partner worden? Kijk dan op www.samensterkfm.nl & Let’s talk!

Heb je vragen of opmerkingen naar aanleiding van dit artikel? Let's talk!

    Shopping Basket