Loading

WIE ZIJN WIJ?

DAT ZIJN WE SAMEN

#samensterkFM bestaat uit organisaties die met elkaar op reis gaan. Samen het hoofd bieden aan relevante thema’s in een wereld die razendsnel ontwikkelt waardoor samenwerken het nieuwe concurreren is geworden. Partijen van uiteenlopende pluimage, groot en klein, nationaal en internationaal, start up of corporate: met elkaar hebben we voor alles een oplossing. Dan ligt de kunst nog in het bij elkaar brengen van de kennis, inzichten, ervaring perspectieven. En dat is precies wat we bij #samensterkFM doen!   

Join us
Photo begin
Karoline en Danielle samensterkFM

DE INITIATIEFNEMERS

KAROLINE & DANIËLLE

Wij zijn nieuwsgierig naar mensen en systemen. Wij stellen vragen, kijken naar grote lijnen én details en gaan op zoek naar persoonlijke verhalen.

Zo start de zoektocht naar antwoorden. Goede ideeën realiseerbaar. Wij geloven in de kracht van samen. We kijken allemaal met andere ogen naar dezelfde werkelijkheid. Door die perspectieven te verbinden ontstaat een rijker resultaat. Samen maak je meer impact dan alleen. Samen is ook veel inspirerender dan alleen. En als je ons ontmoet, hopen we dat ook jij geïnfecteerd wordt met ons enthousiasmeZodat je met ons mee wilt gaan om te ontdekken, inspireren en realiseren. Zo werken we met elkaar aan een wereld waarin we samen sterk(er) worden. Daarom #samensterkFM! 

MEER INFO?

Wil je weten welke rollen we tot op heden ingevuld hebben?  

Neem dan een kijkje op onze LinkedIn pagina's!

Daniëlle Overweg

Daniëlle Overweg

Changemaker
LinkedIn logo

#samensterkFM

LinkedIn
AE7I0325A

Karoline de Koning

Changemaker
Instagram logo

#samensterkFM

Instagram

#samensterkFM

#samensterkFM
Contactgegevens
  • karoline.dekoning@vebego.nl danielle@sprankelendblauw.nl

Member worden?
Website powered by:
Shopping Basket